Biljno ulje za petinu jeftinije od suncokretovog

Bez autora
Oct 21 2010

Industrija ulja „Dijamant“ u Zrenjaninu proizvela je i isporučila na tržiste novu vrstu biljnog ulja, koje je 20 odsto jeftinije od suncokretovog.Novi „Dijamantov“ proizvod nastao je kao mešavina suncokrtovog i sojinog ulja. Ta vrsta biljnog ulja poznata je decenijama na tržištu širom sveta kao bogato polinezasićenim masnim kiselinama i vitaminom E, zbog čega ga potrošaci koriste u pripremi salate i pečenju mesa. Proizvodnja nove vrste jestivog ulja počela je u vreme brojnih poskupljenja, kao alternativa suncokretovom ulju, po nižoj ceni.

Biljno ulje za petinu jeftinije od suncokretovogIndustrija ulja „Dijamant“ u Zrenjaninu proizvela je i isporučila na tržiste novu vrstu biljnog ulja, koje je 20 odsto jeftinije od suncokretovog, saopšteno je danas iz te kompanije.

Novi „Dijamantov“ proizvod nastao je kao mešavina suncokrtovog i sojinog ulja. Ta vrsta biljnog ulja poznata je decenijama na tržištu širom sveta kao bogato polinezasićenim masnim kiselinama i vitaminom E, zbog čega ga potrošaci koriste u pripremi salate i pečenju mesa.

Iz Dijamanta, koji posluje u sastavu koncerna „Agrokor“, saopšteno je da je proizvodnja nove veste jestivog ulja počela u vreme brojnih poskupljenja, kao alternativa suncokretovom ulju, po nižoj ceni.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik